موتور چرخ گوشت صنعتی

چرخ گوشت های صنعتی و نیمه صنعتی از جمله دستگاه هایی هستند که برای تولید نیروی محرکه خود از موتورهای الکتریکی تک فاز و در صورت برخورداری از برق سه فاز از الکتروموتور سه فاز و همچنین گیربکس های صنعتی و در مواردی از الکتروویبره استفاده میکنند. به همین منظور مقاله زیر را برای ارایه توضیحاتی کلی در مورد مشخصات این کالا ها و ایجاد پلی ارتباطی با تولید کنندگان و مصرف کنندگان این محصولات و همچنین برای استفاده عزیزان تهیه کرده ایم.برای تهیه موتور چرخ گوشت صنعتی میتوانید با ما در تماس باشید.

چرخ گوشت صنعتی

این وسیله صنعتی از جمله ماشین هایی میباشد که کاربرد بسیار زیادی در آشپزخانه های صنعتی، رستوران ها، کبابی ها،مراکز تهیه غذا،فست فود ها و قصابی ها را دارد. این وسیله تهیه مواد اولیه غذا ها را با سرعت و کیفیت بالا فراهم میکند.

انواع چرخ گوشت صنعتی

چرخ گوشت های صنعتی انواع مختلفی دارند که این مزیت حق انتخاب خوبی به مشتری جهت انتخاب نوع چرخ گوشت بنا به نوع استفاده،حجم استفاده و محل قرارگیری چرخ گوشت می دهد.

چرخ گوشت صنعتی را میتوان در بازار تحت عناوین زیر پیدا کرد :

1.چرخ گوشت رو میزی

2.چرخ گوشت تسمه ای چرخدار و بدون چرخ

3.چرخ گوشت گیربکس دار

4. چرخ گوشت یخچال دار و بدون یخچال و …

چرخ گوشت صنعتی مورد نظر ما در این مقاله که به تفصیل در مورد آن صحبت خواهیم کرد مورد دوم یعنی چرخ گوشت تسمه ای می باشد .

اجزای اصلی تشکیل دهنده چرخ گوشت 32 تسمه ای

1.بدنه اصلی و اسکلت چرخ گوشت که موتور،گیربکس و دیگر اجزای چرخ گوشت بر روی آن سوار می شود .

جنس اسکلت چرخ گوشت عموما از آلومینیوم و یا آهن میباشد. این اسکلت معمولا به خاطر سهولت در جا به جایی و همچنین جلوگیری از ضربات، بر روی چرخ سوار است.

2.الکتروموتور چرخ گوشت

موتور الکتریکی نیرو محرکه اصلی چرخ گوشت میباشد، یعنی قلب تپنده هر سیستمی در صنعت که نیاز به چرخیدن دارد.

همانطور که در دیگر دستگاه ها و ماشین های صنعتی و کشاورزی مانند گردوپوست کن ها، انواع بالابر ها، میکسر، نوارنقاله، سنگشکن و دیگر ماشین های صنعتی میباشد.

موتورالکتریکی مورد استفاده در چرخ گوشت صنعتی از 2 اسب 1400 دور تکفاز است همچنین 3 اسب 1400 تکفاز هم جهت افزایش قدرت چرخ گوشت مورد استفاده قرار میگیرد .

در بازار برای این منظور از الکتروموتورهای چینی استفاده میشود چراکه مقرون به صرفه بوده و کیفیت قابل قبولی دارد . لازم به ذکر است که از موتورهای ایرانی نظیر موتوژن و الکتروژن  نیز میتوان استفاده نمود .

3 .تسمه و قرقره

pully
پولی یا فولی

انتقال نیرو محرکه به وجود آمده از الکتروموتور توسط فولی و تسمه به چرخ گوشت و مارپیچ آن صورت میگیرد .

4. چرخ گوشت

خود ماشین چرخ گوشت که قطعه اصلی این سیستم میباشد و همانطور که از اسم آن برمی آید وظیفه چرخ کردن گوشت را عهده دار می باشد که خود این وسیله از اجزای زیر تشکیل شده است :

1.گلویی 2.مارپیچ (روده) 3.تیغه 4. پنجره 5. طوقه 6. سینی

لازم به ذکر است که تمامی اجزای بالا ذر چرخ گوشت های با کیفیت از جنس استیل می باشد.

نکته : پنجره چرخ گوشت ابعاد مختلفی دارد که خروجی سوراخ های آن را مشخص میکند این امر به ما در جهت خروجی قطر گوشت چرخ شده مورد نظر کمک میکند.

نکته : به سینی چرخگوشت های فوق سنگین و صنعتی در ابعاد بزرگ معمولا یک الکتروویبره جهت هل دادن گوشت ها و دیگر مواد غذایی به داخل گلویی چرخ گوشت تعبیه شده است .

چرخ گوشت گیربکس دار

استفاده از گیربکس صنعتی در حد فاصل قرارگیری دینام تا گلویی چرخ گوشت از لحاظ فنی این موقعیت را به وجود می آورد که قابلیت تنظیم دور موتور و همچنین توان را داشته باشیم اما مورد قابل توجه که باعث میشود این نوع چرخ گوشت زیاد طرفدار نداشته باشد این است که مواد غذایی آبدار مانند پیاز به مرور زمان وارد گیربکس شده و روغن کاری گیربکس را پاک کرده و باعث ایجاد سرصدا و خرابی میشود.

عوامل کندی و خرابی چرخ گوشت صنعتی و راه های پیشگیری از آن

1.خالی کارکردن یا اصطلاحا هرز کارکردن چرخ گوشت موجب افزایش بی مورد دور موتور شده و به مرور زمان باعث فرسودگی قطعات می شود.

2.استفاده مداوم و بدون استراحت دادن به چرخ گوشت

دايم کار بودن چرخ گوشت صنعتی از جمله مزایای آن میباشد اما بهتر است در هر سی دقیقه به مدت پنج دقیقه به چرخ گوشت استراحت داد.

3.خرد کردن پیاز، به دلیل خاصیت خورندگی پیاز توصیه میشود از تیغه ها و پنچره ها جداگانه مخصوص چرخ کردن پیاط استفاده نمود.

4.خرد کردن سبزیجات موجب نفوذ آب سبزی به داخل موتور و به مرور فرسایش قطعات خواهد شد.

این مورد در چرخ گوشت های گیربکسی موضوعیت بیشتری دارد چرا که گیبرکس در معرض مستقیم میباشد.

آب پیاز و یا سبزی به مرور باعث فرسودگی و کندی قطعات داخل گیربکس میشود. اما در چرخ گوشت تسمه ای به دلیل پلاستیکی بودن جنس تسمه خیالمان بابت این اتفاق راحت است.

5. چرخ کردن گوشت یخی

برای این منظور بهتر است از گیبرکس تیپ 40 استفاده نمود.

6. اگر قطعات مواد غذایی به داخل گلویی چرخ گوشت سایز بزرگی داشته باشد فشار بالایی به تیغه ها و موتور وارد میشود به همین دلیل توصیه میشود قطعات را با چاقور ریز ریز کرده و سپس داخل چرخ گوشت ریخت .

نکاتی در مورد چرخ گوشت های صنعتی

1.گلویی و مارپیچ چرخ گوشت تسمه ای اگر از جنس چدن باشد پس از مدتی به دلیل استفاده مداوم و یا شست وشوی زیاد، سیاه شده و کیفیت گوشت را کاهش میدهد از این رو میتوان از گلویی و مارپبچ جنس استیل استفاده نمود.

2.همچنین جنس چدن پس از شست و شوهای مداوم باعث زنگ زدگی و خوردگی میشود لذا استفاده از قطعات استیل برای رفع این مشکل راه گشا است .

خرید الکتروموتور چرخ گوشت صنعتی

فروشگاه آبادگرموتور واقع در بازار سعدی تهران توزیع کننده الکتروموتور های تک فاز و سه فاز صنعتی و نیمه صنعتی و همچنین سایر کالاهای صنعتی نظیر الکتروگیربکس ها و الکتروویبره میباشد. جهت سفارش و یا استعلام قیمت کالای مورد نظر خود با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید. لازم به ذکر است که ارسال کالای درخواستی در اسرع وقت انجام میپذیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *